Rondje Havenhoofd

Even de zee in, zonder nat te worden... - Er is iets wezenlijks dat je aandacht vraagt: een zorg, een idee, ... Je weet nog niet wat het precies van je vraagt. Je hebt misschien het gevoel dat je er eigenlijk geen tijd of ruimte voor hebt - in je agenda of in je leven - maar wel dat je er iets mee moet. In korte tijd wil je het aankijken, om te bezien of en hoe je er daarna op je eigen manier werk van te maken.

Misschien weet je de woorden nog niet voor wat je nu meemaakt. Wie weet komen ze vanzelf tot je wanneer je weet dat iemand oordeelloos ruimte maakt voor jouw niet-weten. Bemoedigend mee oploopt, desgewenst in stilte.

We laten voor even het vaste land achter ons, zodat je je kunt laten omringen door de watermassa van de Noordzee. Met volop frisse lucht en vrij zicht. En de uitnodiging om te laten opkomen wat voor jou op dit moment De Juiste Vraag is.

Bel of mail me als je het idee hebt dat het goed een uur van je tijd vrij te maken om samen naar het Groene Torentje te wandelen en weer terug - op een moment dat dat jou goed past.


~ ~