Een nieuwe maandag (2020/++)

Een fijne dosis rust, ruimte en onverdeelde aandacht om de week opgeruimd mee te beginnen.

Vanaf het vertrekpunt hier thuis wandelen via de waterpomp naar het strand, over het strand en terug de stad in. Het is fijn als je de hele maandag vrijhoudt. Niet omdat we de hele dag gaan wandelen, maar om jezelf een plezier te doen en jezelf helemaal vrijaf te geven van wat je anders misschien zou gaan doen.

 • Iedereen is welkom en ik geniet ook nadrukkelijk van de onverwachtse en onderlinge ontmoetingen en nieuwe kennismakingen die daardoor ontstaan.
   
 • Er is geen programma, wel onverdeelde aandacht voor wat er te beleven is, en een route die in lengte wat aangepast kan worden als iemands fitheid-in-het-moment daarom vraagt.
   
 • Eindbestemming is het immer-plezierige Fleur's Koffie op de hoek Weimarstraat / Van Bylandtstraat, meestal komen we daar rond lunchtijd aan.  

 • Geen haast hebben is een groot goed, en laat zich beter organiseren dan soms lijkt. Voor je idee: soms wandel ik alleen, meestal zijn er 1 of 2 meewandelaars. Soms meer. We bewegen vrij, dus met meer mensen ontstaat dan gemakkelijk een wisselende samenstelling.

  We vertrekken om 9u vanaf hier thuis aan de Cederstraat 138 in Den Haag. 

  Zorg graag voor goede kleding voor het verwachte weer. Zwembroek is altijd een goed idee, ook en vooral buiten het gangbare strandseizoen.

  Mail me graag als je zeker wilt weten dat ik op een zekere maandag ga wandelen, op info(a)photologix(.)nl.


  ~ ~