Speech aan jezelf

Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken. De stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Met de Speech aan jezelf bieden Ruimte voor Helden en Bruno van den Elshout je een gegarandeerd gedenkwaardige gelegenheid om jezelf, in je eigen woorden, te laten toespreken door iemand die je dierbaar is. In een feestelijke en aandachtige setting, en in goed gezelschap.

Voorbereidingsdag
De feestelijke bijeenkomst wordt voorafgegaan door een voorbereidingsdag, waarvan we een deel buiten doorbrengen. We nodigen je samen met alle andere deelnemers (maximaal 15) uit om een dag lang ruimte te maken om aan de hand van oefeningen terug te kijken op de tijd die achter je ligt. Wat vertelt dat je? Welke patronen herken je?

Welk beeld ontstaat er, als vanzelf, over hoe je voort wilt reizen?
Bij afronding van de voorbereidingsdag heb je de eerste woorden van je speech op papier staan.

Tussentijd
In de tijd tussen de voorbereidingsdag en de feestelijke speechgelegenheid smeed je die eerste woorden tot je uiteindelijke speech. Je bedenkt wie je wilt uitnodigen om de speech aan je voor te dragen. Bij de speechgelegenheid zijn jij en degene die je speech voorleest samen bij ons te gast, in het aandachtige gezelschap van alle andere speechschrijvers en hun voorlezers.

Feest
Op een vrijdagmiddag ontmoeten we elkaar in een verzorgde sfeer bij Ruimte voor Helden, waar we alle speeches samen beluisteren en vieren. Je herinneringen aan deze bijzondere middag neem je na afloop mee naar huis, samen met een helder zicht op wat je de komende tijd te doen staat. Zwart op wit.

~~

De speech die ik in aan het begin van 2020 voor mezelf schreef, kun je nalezen in deze blogpost.


~ Lees of kijk meer ~