Poldermotieven (zn, ev: poldermotief): Fris(se) blik(ken) op snelwegen in hun natuurlijke habitat, landschappelijke afspiegeling van Nederlands maakbaarheidsideaal, hedendaags erfgoed in beweging // door Bruno van den Elshout, 2011
Over Poldermotieven | Agenda | Info voor exposanten | Mediamateriaal | Contact

Info voor exposanten

Waarde aspirant-exposant,

Hartelijk dank voor uw interesse in Poldermotieven. PHOTOLOGIX.NL assisteert u graag bij het hosten van een volgende editie van Poldermotieven en het creëren van zowel commerciële als artistieke meerwaarde voor uw bedrijf of organisatie.

Eerdere edities van Poldermotieven konden zowel bij opening als tijdens de looptijd rekenen op een enthousiaste ontvangst van bezoekers. Op maat en in samenspraak verzorgde marketingexposure hebben daarbij voor een positieve afstraling op de bedrijfsvoering van exposanten gezorgd. Deze laat zich, afhankelijk van de inbedding, vertalen naar kostenreductie (het slechte imago van de snelweg kost veel bedrijven veel geld) of omzetverhoging, waarbij de prettige en aangeklede sfeer commerciële gesprekken ten tijde van de expositie vergemakkelijkten.
Praktische details
Op dit moment bestaat Poldermotieven uit 25 fotoprints van museale kwaliteit, welke zijn bevestigd op alu-dibondplaten met een dikte van 2mm en een bevestigingsframe. De beelden zijn afgewerkt met satijnfolie. Ieder beeld gaat vergezeld van het bijbehorende hectometerpaalbordje. Ook een groot verkeersbord als titelomschrijving is onderdeel van de expositie.

De maatvoering van de werken is als volgt:

133x200cm :  4x
 75x150cm :  3x
 50x100cm :  1x
 50x 75cm : 11x (waarvan 1x verticaal)
 37x 75cm :  6x (waarvan 3x zwart/wit)

Wij raden u aan tegelijk met Poldermotieven de gedichten van doorlotjegetikt te exposeren. Deze zijn uitgevoerd in offsetdruk, bevestigd op verstevigend karton.
Investering
Poldermotieven is een artistiek, maar daarom niet minder commercieel project. Naast de doelstellingen om mooi beeld te tonen, helpen de Poldermotieven u om uw bedrijf op sympathieke wijze onder de aandacht te brengen van bestaande of nieuwe relaties. In samenspraak wordt Poldermotieven op een dusdanige manier vormgegeven en georganiseerd, dat u optimaal kunt profiteren van deze exposure - en de goodwill en extra aanloop die deze uw bedrijf oplevert.
Catalogus
De speciaal door drukkerij Lenoirschuring vervaardigde catalogus van Poldermotieven kunt u bestellen via Cultuur Bewust.
Contact
Voor een persoonlijke offerte kunt u zich direct wenden tot Bruno van den Elshout / PHOTOLOGIX.NL

Waardering

Als u het op deze website naar uw zin heeft, klinkt u dan vooral hieronder op de welbekende knop:Bekijk de complete serie Poldermotieven | Exposeer Poldermotieven zelf | Contact